Netværk

Nuuk -Qaqortoq Holgers 521

Der foregår mange aktiviteter i vejledernetværk rundt omkring i Grønland. Der er netværk i byer og i sektorer. På  Vejlederportalen har disse netværk et dialogforum hvor vejledere orienterer hinanden om aktiviteter og deler viden.

Center for vejledning i Grønland har bl.a. til opgave at inspirere, støtte og hjælpe med at oprette nye netværk til gavn for vejledningen - og ikke mindst de vejledningssøgende i Grønland. Løbende besøger vi netværk på NTI`s initiativ eller på opfordring.

Har du brug for hjælp til at starte et netværk eller vil have hjælp til at orientere om aktiviteter du/I har igang hører vi gerne fra dig.  Du kan sende os besked om emne, deltagere/målgruppe, tidspunkt, sted og kontaktperson - så lægger det ind på vejlederportalen. Her kan du/vi også lægge referat fra mødet eller linke.  Vi kan deltage i møder, holde et oplæg eller lave en workshop. Måske kan det klares via Emøde - så gør vi det.

På Vejlederportalen er der oprettet dialogrum for:

Lokale Netværk - for alle vejledernetværk i byerne på kysten.

Sektor netværk - for vejledere i: Folkeskoler, Efterskoler, Piareersarfit, Brancheskoler, Studieforberedende uddannelser (GU-HTX og HHX), og for Videregående uddannelser.

 

 

 

Nuna tamakkerlugu Ilitsersuisarfik / Center for National Vejledning - Postboks 4101 - 3900 Nuuk
Telefon: + 299 38 36 40 – e-mail: nti@aqqut.gl